Ресторант в кв.Лозенец

Посети ни в София  Кв.Лозенец  ул,Вискяр Планина 15

Тел.0877786189

Подарете си идеалната вечер,подарете си суши -изживяване…..

SASAGURI -почувствай позитивната атмосфера на уютен и гостоприемен суши бар.

Вкуса,отношението,усещането…….Салати,Авторско суши,Вълшебни ястия и Любими десерти  поднесени с финес и с подходящата чаша вино.

Специални моменти на специално място…….

Скъпи почитатели ,сетовете може да се консумират на място , да се вземат за вкъщи или да се доставят на посочен от Вас адрес. Цената на доставката е между 4 и 8 лв.,според локацията (до Околовръстен път).Тел. 0877786189. Пожелаваме Ви ДОБЪР АПЕТИТ.

Вземи Тайгър сет от 54 хапки (1,150кг.) за 39,90лв.                

                Сета включва три вида Сьомга (пушена,пърлена и сурова) и Еби скариди, краставици, авокадо и Филаделфия.

Опитай”Калифорния сет” -50хапки (1,100кг.) -37,90лв.                 Сета включва пушена Сьомга,Риба Тон,Еби скариди,Пърлен Лаврак,пърлена и сурова Сьомга,краставици ,Авокадо и ФиладелфияНаслади се на Зен Сай сет 56хапки(1,200кг)-47,90лв.      

Сета включва                          

Сочно футомаки с хрупкави Нобаши скариди в темпура,меко авокадо,хрупкави краставици и пухкава филаделфия.Урамаки с пърлен средиземноморски Лаврак,авокадо,краставици и филаделфия.Урамаки с пушена Змиорка,меко авокадо,хрупкави краставици и филаделфия.Урамаки с Еби скариди,авокадо,краставици и филаделфия.Маки със свежо филе от Сьомга,авокадо,краставици и филаделфия.Маки с филе от червен Тон,авокадо,краставици и филаделфия.Нигири Сьомга,Тон,Скариди

Вземи Салмон-Туна сет от 52хапки(1,150кг) за 38,90лв.

Сета включва -пушена ,пърлена и сурова сьомга,пърлен и суров тон,краставици,авокадо и филаделфия.

Наслади се на суши сет “Токио”54хапки(1,150кг)-43.90лв.
Сета включва -урамаки Тон,Сьомга,Скариди,Тайгър рол и Екзотик рол.Нигири Сьомга,Тон и Скариди.Всички ролки съсдържат краставици,авокадо и Филаделфия

Leave a Reply