fbpx

Суши София – Ресторант Южен парк

За поръчки: 087 634 5061

Заповядайте на

гр. София, бул. Петко Ю. Тодоров до бл. 9 (ъгъла с ул. Бяла Черква)

Подарете си идеалната вечер, подарете си суши-изживяване…

SASAGURI – почувствай позитивната атмосфера на уютен и гостоприемен суши бар.

Вкуса,отношението, усещането… Салати, Авторско суши, Вълшебни ястия и Любими десерти поднесени с финес и с подходящата чаша вино.

Специални моменти на специално място…

Галерия

Суши София

Суши София – къде можете да хапнете най-доброто суши в града и в приятна обстановка?

Суши София – селекция от най-доброто

Ако искате да се насладите на най-доброто суши в София, задължително трябва да посетите ресторантите на Sasaguri sushi bar. Това е мястото за истинските ценители на екзотичните рулца, както и за тези, които никога до сега не са опитвали суши в София или където и да било другаде. 

Sasaguri sushi bar суши в София е очарователно и приветливо място, където можете да пробвате класически и нетрадиционни ястия, които се отличават с уникален вкус, защото са приготвени в различни комбинации с пресни и качествени продукти. Селекцията на нашите шеф майстори е перфектният начин да прекарате страхотно своето време, хапвайки удивително добро суши в София, а защо не и с чаша хубаво вино в ръка. 

С акцент върху свежестта и хармонията, Sasaguri sushi bar  определено ще влезе във Вашия списък за топ ресторанти за суши в София.

Кратка история на сушито 

Сушито е измислено преди хиляди години в Япония, като специална технолия, която да запази суровата, почистена риба. Тя се е слагала и притискала между ориз и сол с тежък камък отгоре в продължение на няколко седмици и след това се е покривала с водорасли, докато рибата ферментира.

През 18-ти век, готвач от Токио на име Йохей Ханая решава да игнорира процеса на ферментация и директно да сервира ястието. Сушито със сурова риба става изключително популярно и се появяват два различни стила за неговото приготвяне стил кансай и стил едо.

В САЩ и Европа се налага стилът едо, който става по-предпочитан и харесван от повечето хора. Модерният прочит на традиционните рецепти за суши дават отражение в начина, по който съвременния човек се храни, обединявайки класическия вкус с нови и уникални съставки, за постигането на едно по-пълноценно изживяване за суши в София и по целия свят.

Опитайте най-доброто суши в София, заповядайте в суши бар Sasaguri sushi bar

Здравословно ли е да се яде суши в София?

Когато си задавате въпроса: “Суши в София – здравословно ли е и оказва ли благотворно влияние върху организма?”, отговорът е “ДА!”.

Има безброй ползи за човешкото здраве и подобряването на цялостния тонус от консумацията на суши, а най-хубавото е, че те са съчетани със страхотен вкус.

Удобно разположени, ние имаме достъп до продукти и съставки за най-доброто суши в София, доставяйки Ви винаги ястия и хапки с отлично качество. Ние работим с експерти по храните, за да усъвършенстваме нашите рецепти за суши в София, така че нашият продукт никога не прави компромис с качеството или вкуса.

Суши София – преживяване за всички сетива

Както вече уточнихме, в случай, че понякога се чудите къде бихте могли да хапнете най-доброто суши в София, със сигурност ще попаднете на един отговор – ресторантите Sasaguri sushi bar. Можете да се обзаложите, че има много основателни причини това да е така. 

С отличното си местоположение и невероятна обстановка, можете да се насладите на цялостно преживяване за суши в София, независимо дали просто сте решили да похапнете, имате бизнес среща или искате да отбележите специален повод. 

Нашите майстори ще доставят на небцето Ви уникално вкусово преживяване, което е пример за най-доброто суши в София. Класическите и нестандартни рецепти създават симбиоза от културно богатство, което е резултат на комбинацията между традиция и иновация в начина на хранене. 

Нашето суши в София е известно с това, че добавя нещо уникално към всяко наше предложение, предлагайки богатство от възможности, които да отговорят на различните предпочитания на всеки наш клиент и са уникално преживяване за всички сетива. 

Имате опция да избирате и между различни сетове от хапки, които са подходящи за малки и големи компании. Порциите са големи, цените са изключително достъпни, а качеството е гарантирано от опитни експерти в приготвянето на най-доброто суши в София.

Суши София – Южен Парк,  бул. Петко Ю.Тодоров до бл.9 (Ъгъла с ул.Бяла Черква)    

тел.0876345061

Суши София – ресторант с концепция и топ локация

Нашите приветливи ресторанти за суши в София ще Ви очароват с концептуална обстановка, която Ви пренася в друго измерение, далеч от шума и натовареното ежедневие. Sasaguri sushi bar предлагат различен поглед върху визуалното оформление, като всеки наш ресторант има свой собствен стил и излъчване, които пресъздават по уникален начин усещането за уют и комфорт.

Декорите ни са съобразени с определен замисъл, като общото между тях е, че основен фокус е удобството и удовлетворението на нашите клиенти.

Местоположението на ресторантите ни за суши в София имат топ локация, като в същото време Ви гарантират уединение от външния свят.

Направете резервация още сега

Суши София – защо да изберете Sasaguri sushi bar?

Ресторанти и бар суши в София – Sasaguri sushi bar, са създадени с идеята за претворяване на атмосфера, в която всеки да се чувства сред семейство и приятели. Нашата цел е не само да предложим най-доброто обслужване и най-качественото суши в София, но и да гарантираме, че цялостното преживяване от престоя в нашите ресторанти ще остави положителен отпечатък и чувство на удовлетворение у всеки, който го е посетил.  

Благодарение на дългогодишния си опит, нашите главни шеф майстори разполагат с обширни познания за изкуството на суши, за да създадат това, което е станало известно като най-доброто суши в София.

Присъединете се към нас и станете част от нашето семейство, наслаждавайки се на вкус, който ще задоволи и най-претенциозните ценители на суши. В комбинация с автентичната обстановка и специалната селекция от напитки, със сигурност ще прекарате своето време приятно и ползотворно. 

Ние вярваме, че хубавата храна е в основата както на физическото, така и на емоционалното здраве, затова съсредоточаваме своите усилия в тези две насоки: перфектно обслужване на клиента и създаване на висококачествен продукт.

Нашето суши в София само говори за себе си и дори една, единствена дегустация е достатъчна, за да се влюбите в него. 

Както вече споменахме, на толкова добро ниво колкото самото него е само нашата ангажираност и отговорност към клиентите ни, които заслужават и получават при нас единствено и само най-доброто суши в София!

Подарете си незабравимо преживяване и заповядайте в най-добрите ресторанти за суши в София –  Sasaguri sushi bar

За въпроси и резервации: 0876345061

Заповядайте и на място: Суши София,  Южен Парк, бул. Петко Ю.Тодоров до бл.9 (ъгъла с ул. Бяла Черква)

Суши София – селекция от най-доброто
Кратка история на сушито 
Здравословно ли е да се яде суши в София?
Суши София – преживяване за всички сетива
Суши София – ресторант с концепция и топ локация
Суши София – защо да изберете Sasaguri sushi bar?

bg