fbpx

Sushi – Промоции

088 333 8030 - кв.Иван Вазов , 087 778 6189 - кв. Лозенец ,...... 087 634 5061 -Южен парк

Заповядайте да изследвате вкусния свят на сушито със SASAGURI sushi bar! Съберете съставките: -Добри приятели -Хубаво вино -Приятно място . Комбинацията превръща сушито в питателно ястие.<<>>Ела за сушито , остани за емоцията. -Консумирай на място -Вземи за вкъщи -Поръчай с удобна доставка -5лв. за цяла София(+3лв.след околовръсното)

 • Заповядайте в кв.Лозенец ул.Вискяр Планина 15 -0877786189 . лв.

  karta lozenec

 • Токио сет - 54 бр. 1.150 kg

  51.90 лв.

  promo tokio set
  Сета съдържа;

  -два вида Сьомга (пърлена,сурова)
  -суши скариди
  -риба Тон
  -краставици -авокадо -Филаделфия
  -джинджър -уасаби -90 мл.соев сос Кикоман -2 бр. клечки
  -Подходящ за двама

 • Салмон-Туна сет - 52 бр. 1.150 kg

  49.90 лв.

  promo salmon tuna set

  Сета съдържа; -три вида Сьомга(пушена,пърлена,сурова)
  -риба Тон
  -краставици -авокадо -Филаделфия
  -джинджър -уасаби -90 мл.соев сос Кикоман -2 бр. клечки
  -Подходящ за двама

 • Тайгър сет - 54 бр. 1.200 kg

  48.90 лв.

  promo tiget set
  Сета съдържа;-три вида Сьомга (пушена,пърлена,сурова)
  -суши скариди
  -краставици -авокадо -Филаделфия
  -джинджър -уасаби -90 мл.соев сос Кикоман -2 бр. клечки
  -Подходящ за двама

  <<<<<<<НАЙ-ПРОДАВАН>>>>>>>>

 • Калифорния сет - 50 бр. 1.100 kg

  46.90 лв.

  promo california set
  Сета съдържа;
  -три вида Сьомга (пушена,пърлена,сурова)
  -суши скариди
  -пърлен лаврак
  -риба Тон
  -краставици -авокадо -Филаделфия
  -джинджър -уасаби -90 мл.соев сос Кикоман -2 бр. клечки
  -Подходящ за двама
  <<<<<<<<<<НАЙ-ИЗГОДЕН>>>>>>>>

 • Заповядайте в кв.Иван Вазов бул.Витоша 152 -0883338030 . лв.

  gradina vazov

 • Зен-Сай сет - 56 бр. 1.250 kg

  54.90 лв.

  promo zen saj setСета съдържа;-скариди Нобаши в Темпура
  -пушена змиорка
  -Сьомга
  -суши скариди
  -пърлен лаврак
  -риба Тон
  -краставици-авокадо-Филаделфия
  -джинджър -уасаби -90 мл.соев сос Кикоман -2 бр. клечки
  -Подходящ за двама

  <<<<<<<<<НАЙ-ДОБЪР>>>>>>>>

 • Зен Сай сет+Бутилка Киви Кюве - 56 бр. 1.250 kg

  65.90 лв.

  promo zen saj set

 • Заповядайте в кв.Стрелбище бул.Петко Тодоров до бл.9 -0876345061 . лв.

  karta strelbishte
  karta strelbishte

Happy Sushi

Happy sushi от SASAGURI sushi bar – най-доброто суши изживяване в София!

Задоволете своето желание за happy sushi 

Happy sushi от SASAGURI sushi bar е най-доброто и достъпно суши преживяване в София, което ще Ви разкрие new style sushi. Ще Ви очароваме с невероятна атмосфера, притежаваща ъвременен привкус и chill out ритъм, приглушена светлина, удивителен аромат на свежи японски цветя и разбира се – специален шоу бар, изработен от масивно дърво, което е топ атракция за всички наши клиенти.

Нашият фокус е насочен към осигуряването на качествено happy sushi за всеки вкус, затова ние предлагаме богата палитра от супер предложения, които непрекъснато тестваме и поддържаме последователност в дейността си по разработването на нови рецепти. 

SASAGURI sushi bar ще Ви изненада с нови вкусове и традиционни сетове от happy sushi.

Нашето happy sushi е създадено от професионални майстори на суши, които добре познават класиката и не се притесняват да експериментират, типично в американски стил. Ние винаги работим само с подбрани и пресни продукти, а нашата усъвършенствана рецепта за ориз запазва всички визуални и вкусови качества на съставките. Ако сте ценител на сушито, нашето happy sushi е нещо, което със сигурност трябва да опитате!.

А ако до момента не сте опитвали суши, задължително е да стартирате с качествено happy sushi от SASAGURI sushi bar, защото ние залагаме на правилно селектираните и съчетани съставки, а всичко останало може да остави у Вас погрешно впечатление за вкуса и концепцията на сушито като цяло.

Направете резервация за happy sushi още сега: 

 • Ресторант Лозенец: тел. 0877786189
 • Ресторант Южен парк: тел. 0876345061

 

В търсене на happy sushi 

Търсенето на happy sushi значително е нараснало през последното десетилетие не само заради невероятния и любим вкус, но и заради начина на живот, който все повече хора ориентират към нискокалоричното и здравословно хранене. А какво по-добро в тази насока от качествено и апетитно суши? SASAGURI sushi bar не Ви ограничава да избирате между полезно или вкусно – при нас откривате и двете. Ако сте в настроение за истинско happy sushi, сте дошли на правилното място.

Happy sushi – основни компоненти

Трите основни компонента на happy sushi са риба, ориз и соев сос. Всички те в комбинация със зеленчуци, филаделфия, скариди, нури и още много други невероятни продукти, превръщат сушито в това, което толкова много обичаме днес. 

Режимът на хранене, включваш happy sushi, предполага здравословен начин на живот и е изпитана рецепта за дълголетие. А прекрасният вкус и вълнуващо преживяване са допълнителен екстра бонус.

Happy sushi и рибата

Рибата разбира се е един от най-важните компоненти за happy sushi. Това е причината, поради която трябва да се използват само качествени рибни продукти, които да гарантират не само отличен вкус, но и сигурност, без негативни последици за здравето. 

Класическото японско суши се приготвя с прясна, сурова риба и морски дарове. 

В новите стилове за приготвяне на happy sushi се е наложило използването основно на филе от пушена риба, което се отличава с удивително добър и предпочитан вкус. 

Happy sushi и ориза

Важна предпоставка при приготвянето на happy sushi е вида и обработката на ориза, който е сърцето на много рецепти. Суши не се прави с какъвто и да е сорт ориз и е много важно запазването на неговата констистенция. За тази цел се използва и специален оцет. Изключително важна роля играят начинът и времето на варене, които са ключови за крайния резултат. 

Happy sushi и соевия сос

Соевият сос при дегустирането на happy sushi традиционно идва от Япония и продължава да бъде актуална тенденция. Изборът на автентичен соев сос е важен за отключването на цялостната палитра от вкусове, които happy sushi разкрива. 

Висококвалифицирани майстори за приготвянето на happy sushi

В SASAGURI sushi bar работят изключително квалифицирани и опитни майстори в приготвянето на happy sushi. Това е изкуство, което за тях се е превърнало в истинско съвършенство. 

Happy sushi е интересен и творчески процес, който върви ръка за ръка с отлична организация и перфектна хигиена, които да гарантират качество без абсолютно никакви компромиси.

Happy sushi за всички

Нискокалоричното и супер вкусно happy sushi е популярен вариант и за много вегетарианци, чийто вкус и предпочитания, могат да бъдат напълно удовлетворени от нашите изискани предложения.

Happy sushi е интересна съвременна и апетитна алтернатива на традиционното хранене и дава възможност за начин на живот, съобразен с предпочитанията и нуждите на всеки. То е невероятно допълнение към стандартните навици за хранене и е прекрасен избор за разнообразяване и обогатяване на менюто.

Любителите на happy sushi са запознати с всички ползи на този вид храна, което в комбинация с отличните вкусови качества, го прави предпочитан и търсен вариант от хора във всички възрасти.  

Happy sushi – знаете ли, че…?

 • Оценката на клиентите за нашето happy sushi е “Отлично”, което е причината по-голямата част от тях да се превръщат в редовни посетители на нашите ресторанти. 
 • Ние купуваме и работим само с качествени, пресни и внимателно подбрани продукти от утвърдени производители и доставчици.
 • Не използваме изкуствени добавки и оцветители.
 • Нашето happy sushi предлага богата комбинация от основни витамини, минерали, въглехидрати и протеини, а в същото време има изключително ниско съдържание на мазнини.
 • Използваме основно първокачествена опушена риба, която е предпочитан вариант и притежава невероятен вкус.
 • Всяко отделно руло суши се прави на ръка от нашите майстори.
 • Нашето happy sushi се предлага на достъпни цени, а сетовете суши представляват изключително изгодни варианти, съобразени с всеки бюджет.

Добре дошли при най-доброто happy sushi – SASAGURI sushi bar 

SASAGURI sushi bar предлага най-голямата и добра селекция от happy sushi  Усилията, които нашите суши майстори полагат са насочени към осигуряването на незабравимо изживяване на нашите клиенти. Те получават суши с неповторимо богат вкус и подбрани съставки, на което имат възможност да се наслаждават в уникална атмосфера със специално дизайнерско оформление.

Модерната, приветлива и комфортна обстановка в нашите ресторанти Ви обещават време, което ще прекарате с удоволствие и за което ще си спомняте с широка усмивка. 

Вие и Вашите приятели сте добре дошли да хапнете несравнимо happy sushi и да отпуснете в отпускаща среда.

Ние ще отговорим на всички Ваши очаквания и даже ще ги надминем!

Опитайте по-доброто happy sushi – заповядайте при нас!

Направете резервация за happy sushi още сега: 

 • Ресторант Лозенец: тел. 0877786189
 • Ресторант Южен парк: тел. 0876345061Задоволете своето желание за happy sushi


В търсене на happy sushi 


Happy sushi – основни компоненти


Happy sushi и рибата


Happy sushi и ориза


Happy sushi и соевия сос


Висококвалифицирани майстори за приготвянето на happy sushi


Happy sushi за всички


Happy sushi – знаете ли, че…?


Добре дошли при най-доброто happy sushi – SASAGURI sushi bar 


Отлично
Въз основа на 304 отзива
Madlen Nenkova-Ivanova
Madlen Nenkova-Ivanova
2023-09-22
Много богато меню от комбинации. Поръчахме комбо Тайгър сет и за 2ма човека беше идеално. Обслужването беше на ниво, бързо и много приветливо от страна на сервитьора. Според мен може да се инвестира в интериора или поне в градината, в която бяхме.
Криста Вачева
Криста Вачева
2023-09-18
Прясно и вкусно суши на нормална цена, приятна атмосфера, добро обслужване. Има зимна градина 😊 Обикновено хапваме някой от сетовете (Тайгър, Зен-сай, Калифорния и др) в комбинация с каничка вино. Поръчвали сме и за вкъщи, точни са.
Veselina Zhelyazkova
Veselina Zhelyazkova
2023-09-13
Приятна външна градина, в която дори и дали вали ще ви бъде приятно ,защото има навес. Бързо и любезно обслужване. Ядохме Futomaki with Salmon Teriyaki и Dragon Roll и много ни харесаха. Има и големи сетове , но са за поне 3-ма или най добре 4-ма човека.
Brendan Maguire
Brendan Maguire
2023-09-03
A nice local restaurant with tasty sushi and other dishes. Reasonably priced. Friendly staff. Will definitely return!
Оценка на ДОБРЕ
Въз основа на 24 отзива
Senza lode e senza inganno Attratti dalla pubblicità ci siamo recati in questo locale .le pietanze sono discrete ,la location poco più lontano dal centro .si mangia sushi e altre pietanza giapponese .da migliorare
karmy M
karmy M
2022-08-12
The worst all you can eat. Най-отвратителното суши. The worst all you can eat sushi I have ever tried. The rice was over cooked. It was tasteless. No Philadelphia. Little fish. Only cucumbers and mayonnaise . Най-гадното all you can eat sushi. Ориза беше разварен. Нямаше никаква Филаделфия, съвсем малко риба. Основната съставка беше краставици и майонеза.
Maria S
Maria S
2021-08-28
Anazing quality sushi What an amazing sushi place in Sofia !! I came here by Trip Advisor recommendation and it was a wise choice !!
K0K0RIK0
K0K0RIK0
2020-07-08
Very tasty sushi This was one of the best sushi places I've seen. Very tasty, good quality and great value. Next review will be with photos! And soon. Loved it ❤️
Stef
Stef
2020-03-09
Do not go ! We visited SasaGuri Sushi Bar and tried nigiri and sashimi salmon. Unfortunately I received terrible food poisoning from the sashimi !
Jivko V
Jivko V
2019-11-17
Food and service I've been coming back to this restaurant ever since i started eating sushi. The personel is qualified and friendly and the food is cooked deliciously.
ventsislav
ventsislav
2019-09-17
Solo sushi Es un japonés que solo sirve sushi. Esta alejado del centro. Nosotros fuimos en metro y luego caminamos unos diez minutos. El servicio fue amable y el sushi bueno.
rodamon2014
rodamon2014
2019-09-11
Excellent Excellent sushi in a very reasonable price. Very nice atmosphere, view to the South Park and Red Apple building. Polite stuff, quick service. Yummy and fresh. Definitely will visit again:)
262Blondy
262Blondy
2019-05-02
Best sushi I’ve had This sushi bar is maybe the best I’ve been in the food was amazing the service was unreal. We was a group of 4 and we ate a lot of sushi the price was fantastic as well just under £60 to feed a party of 4 plus drinks in. Hope to go back again soon.
james n
james n
2019-03-17
Brilliant ratio price vs quality A nice place next to Red Apple. Rare to see a very good quality of sushi for a very reasonable price. Smiling and available service...many reasons to visit
Jan V
Jan V
2019-02-03

bg