fbpx

Sushi – Промоции

088 333 8030 - кв.Иван Вазов , 087 778 6189 - кв. Лозенец ,...... 087 634 5061 -Южен парк

Сушито е едно от най-обичаните ястия в света . С десетилетиe опит SASAGURI sushi bar е усъвършенствал изкуството на приготвяне на суши, създавайки уникален вкус и текстура, които не могат да бъдат открити никъде другаде. От традиционните маки рулца до креативните фюжън ястия - SASAGURI sushi bar предлага по нещо за всеки. Независимо дали сте ценители на сушито, или просто искате да опитате нещо ново, оставете SASAGURI да ви отведе на пътешествие из света на сушито. Опитайте най-пресните съставки и вкусове, всички те приготвени с опит и грижа. Заповядайте да изследвате вкусния свят на сушито със SASAGURI sushi bar!Ела за сушито , остани за емоцията. -Консумирай на място -Вземи за вкъщи -Поръчай с удобна доставка -5лв. за цяла София(+3лв.след околовръсното)

 • Токио сет - 54 бр. 1.150 kg

  51.90 лв.

  promo tokio set
  Сета съдържа;

  -два вида Сьомга (пърлена,сурова)
  -суши скариди
  -риба Тон
  -краставици -авокадо -Филаделфия
  -джинджър -уасаби -90 мл.соев сос Кикоман -2 бр. клечки
  -Подходящ за двама

 • Салмон-Туна сет - 52 бр. 1.150 kg

  49.90 лв.

  promo salmon tuna set

  Сета съдържа; -три вида Сьомга(пушена,пърлена,сурова)
  -риба Тон
  -краставици -авокадо -Филаделфия
  -джинджър -уасаби -90 мл.соев сос Кикоман -2 бр. клечки
  -Подходящ за двама

 • Тайгър сет - 54 бр. 1.200 kg

  48.90 лв.

  promo tiget set
  Сета съдържа;-три вида Сьомга (пушена,пърлена,сурова)
  -суши скариди
  -краставици -авокадо -Филаделфия
  -джинджър -уасаби -90 мл.соев сос Кикоман -2 бр. клечки
  -Подходящ за двама

  <<<<<<<НАЙ-ПРОДАВАН>>>>>>>>

 • Калифорния сет - 50 бр. 1.100 kg

  46.90 лв.

  promo california set
  Сета съдържа;
  -три вида Сьомга (пушена,пърлена,сурова)
  -суши скариди
  -пърлен лаврак
  -риба Тон
  -краставици -авокадо -Филаделфия
  -джинджър -уасаби -90 мл.соев сос Кикоман -2 бр. клечки
  -Подходящ за двама
  <<<<<<<<<<НАЙ-ИЗГОДЕН>>>>>>>>

 • Зен-Сай сет - 56 бр. 1.250 kg

  54.90 лв.

  promo zen saj setСета съдържа;-скариди Нобаши в Темпура
  -пушена змиорка
  -Сьомга
  -суши скариди
  -пърлен лаврак
  -риба Тон
  -краставици-авокадо-Филаделфия
  -джинджър -уасаби -90 мл.соев сос Кикоман -2 бр. клечки
  -Подходящ за двама

  <<<<<<<<<НАЙ-ДОБЪР>>>>>>>>

 • Зен Сай сет+Бутилка Киви Кюве - 56 бр. 1.250 kg

  65.90 лв.

  promo zen saj set

 • Заповядайте в кв.Иван Вазов бул.Витоша 152 -0883338030 . лв.

  gradina vazov

 • Заповядайте в кв.Лозенец ул.Вискяр Планина 15 -0877786189 . лв.

  karta lozenec

 • Заповядайте в кв.Стрелбище бул.Петко Тодоров до бл.9 -0876345061 . лв.

  karta strelbishte
  karta strelbishte


  Ползи Освен неповторимите вкусови качества ;
  1. Подпомага поддържането на здравословно тегло
  Повечето видове суши съдържат малки количества калории, което ги прави идеален избор за храна, в случаите, когато се стремим да поддържаме определени килограми. Препоръчително е да избираме такива, които са с богато съдържание на зеленчуци като краставици, моркови, както и авокадо. Същевременно следва да избягваме видовете, богати на кремове.
  2. Изгражда мускули
  Тъй като е богата на протеини, рибата в сушито е много важна за правилното функциониране на мускулите и тяхното възстановяване. Това е чудесна храна за след тренировка, като препоръчителният избор в случая е суши, което съдържа постни риби като риба тон и сьомга.
  3. Увеличава нивата на енергията
  Има някои видове суши, които се приготвят с пълнозърнести продукти като кафяв ориз. В комбинация с рибата, той може значително да повиши нивата на енергията.
  Зеленчуците, които се съдържат в тази храна, също могат да осигурят необходимите въглехидрати, което допълнително повишава енергията в организма.

Happy Sushi

Happy sushi от SASAGURI sushi bar – най-доброто суши изживяване в София!

Задоволете своето желание за happy sushi 

Happy sushi от SASAGURI sushi bar е най-доброто и достъпно суши преживяване в София, което ще Ви разкрие new style sushi. Ще Ви очароваме с невероятна атмосфера, притежаваща ъвременен привкус и chill out ритъм, приглушена светлина, удивителен аромат на свежи японски цветя и разбира се – специален шоу бар, изработен от масивно дърво, което е топ атракция за всички наши клиенти.

Нашият фокус е насочен към осигуряването на качествено happy sushi за всеки вкус, затова ние предлагаме богата палитра от супер предложения, които непрекъснато тестваме и поддържаме последователност в дейността си по разработването на нови рецепти. 

SASAGURI sushi bar ще Ви изненада с нови вкусове и традиционни сетове от happy sushi.

Нашето happy sushi е създадено от професионални майстори на суши, които добре познават класиката и не се притесняват да експериментират, типично в американски стил. Ние винаги работим само с подбрани и пресни продукти, а нашата усъвършенствана рецепта за ориз запазва всички визуални и вкусови качества на съставките. Ако сте ценител на сушито, нашето happy sushi е нещо, което със сигурност трябва да опитате!.

А ако до момента не сте опитвали суши, задължително е да стартирате с качествено happy sushi от SASAGURI sushi bar, защото ние залагаме на правилно селектираните и съчетани съставки, а всичко останало може да остави у Вас погрешно впечатление за вкуса и концепцията на сушито като цяло.

Направете резервация за happy sushi още сега: 

 • Ресторант Лозенец: тел. 0877786189
 • Ресторант Южен парк: тел. 0876345061

 

В търсене на happy sushi 

Търсенето на happy sushi значително е нараснало през последното десетилетие не само заради невероятния и любим вкус, но и заради начина на живот, който все повече хора ориентират към нискокалоричното и здравословно хранене. А какво по-добро в тази насока от качествено и апетитно суши? SASAGURI sushi bar не Ви ограничава да избирате между полезно или вкусно – при нас откривате и двете. Ако сте в настроение за истинско happy sushi, сте дошли на правилното място.

Happy sushi – основни компоненти

Трите основни компонента на happy sushi са риба, ориз и соев сос. Всички те в комбинация със зеленчуци, филаделфия, скариди, нури и още много други невероятни продукти, превръщат сушито в това, което толкова много обичаме днес. 

Режимът на хранене, включваш happy sushi, предполага здравословен начин на живот и е изпитана рецепта за дълголетие. А прекрасният вкус и вълнуващо преживяване са допълнителен екстра бонус.

Happy sushi и рибата

Рибата разбира се е един от най-важните компоненти за happy sushi. Това е причината, поради която трябва да се използват само качествени рибни продукти, които да гарантират не само отличен вкус, но и сигурност, без негативни последици за здравето. 

Класическото японско суши се приготвя с прясна, сурова риба и морски дарове. 

В новите стилове за приготвяне на happy sushi се е наложило използването основно на филе от пушена риба, което се отличава с удивително добър и предпочитан вкус. 

Happy sushi и ориза

Важна предпоставка при приготвянето на happy sushi е вида и обработката на ориза, който е сърцето на много рецепти. Суши не се прави с какъвто и да е сорт ориз и е много важно запазването на неговата констистенция. За тази цел се използва и специален оцет. Изключително важна роля играят начинът и времето на варене, които са ключови за крайния резултат. 

Happy sushi и соевия сос

Соевият сос при дегустирането на happy sushi традиционно идва от Япония и продължава да бъде актуална тенденция. Изборът на автентичен соев сос е важен за отключването на цялостната палитра от вкусове, които happy sushi разкрива. 

Висококвалифицирани майстори за приготвянето на happy sushi

В SASAGURI sushi bar работят изключително квалифицирани и опитни майстори в приготвянето на happy sushi. Това е изкуство, което за тях се е превърнало в истинско съвършенство. 

Happy sushi е интересен и творчески процес, който върви ръка за ръка с отлична организация и перфектна хигиена, които да гарантират качество без абсолютно никакви компромиси.

Happy sushi за всички

Нискокалоричното и супер вкусно happy sushi е популярен вариант и за много вегетарианци, чийто вкус и предпочитания, могат да бъдат напълно удовлетворени от нашите изискани предложения.

Happy sushi е интересна съвременна и апетитна алтернатива на традиционното хранене и дава възможност за начин на живот, съобразен с предпочитанията и нуждите на всеки. То е невероятно допълнение към стандартните навици за хранене и е прекрасен избор за разнообразяване и обогатяване на менюто.

Любителите на happy sushi са запознати с всички ползи на този вид храна, което в комбинация с отличните вкусови качества, го прави предпочитан и търсен вариант от хора във всички възрасти. 

Happy sushi – знаете ли, че…?

 • Оценката на клиентите за нашето happy sushi е “Отлично”, което е причината по-голямата част от тях да се превръщат в редовни посетители на нашите ресторанти. 
 • Ние купуваме и работим само с качествени, пресни и внимателно подбрани продукти от утвърдени производители и доставчици.
 • Не използваме изкуствени добавки и оцветители.
 • Нашето happy sushi предлага богата комбинация от основни витамини, минерали, въглехидрати и протеини, а в същото време има изключително ниско съдържание на мазнини.
 • Използваме основно първокачествена опушена риба, която е предпочитан вариант и притежава невероятен вкус.
 • Всяко отделно руло суши се прави на ръка от нашите майстори.
 • Нашето happy sushi се предлага на достъпни цени, а сетовете суши представляват изключително изгодни варианти, съобразени с всеки бюджет.

Добре дошли при най-доброто happy sushi – SASAGURI sushi bar 

SASAGURI sushi bar предлага най-голямата и добра селекция от happy sushi  Усилията, които нашите суши майстори полагат са насочени към осигуряването на незабравимо изживяване на нашите клиенти. Те получават суши с неповторимо богат вкус и подбрани съставки, на което имат възможност да се наслаждават в уникална атмосфера със специално дизайнерско оформление.

Модерната, приветлива и комфортна обстановка в нашите ресторанти Ви обещават време, което ще прекарате с удоволствие и за което ще си спомняте с широка усмивка. 

Вие и Вашите приятели сте добре дошли да хапнете несравнимо happy sushi и да отпуснете в отпускаща среда.

Ние ще отговорим на всички Ваши очаквания и даже ще ги надминем!

Опитайте по-доброто happy sushi – заповядайте при нас!

Направете резервация за happy sushi още сега: 

 • Ресторант Лозенец: тел. 0877786189
 • Ресторант Южен парк: тел. 0876345061Задоволете своето желание за happy sushi


В търсене на happy sushi 


Happy sushi – основни компоненти


Happy sushi и рибата


Happy sushi и ориза


Happy sushi и соевия сос


Висококвалифицирани майстори за приготвянето на happy sushi


Happy sushi за всички


Happy sushi – знаете ли, че…?


Добре дошли при най-доброто happy sushi – SASAGURI sushi bar 


bg