fbpx

Суши Лозенец – Ресторант Лозенец

За поръчки: 087 778 6189

Заповядайте при нас

гр. София, ул. Вискяр Планина 15

Подарете си идеалната вечер, подарете си суши-изживяване…

SASAGURI – почувствай позитивната атмосфера на уютен и гостоприемен суши бар.

Вкуса,отношението, усещането… Салати, Авторско суши, Вълшебни ястия и Любими десерти поднесени с финес и с подходящата чаша вино.

Специални моменти на специално място…

Снимки

Суши Лозенец

Суши Лозенец – изберете най-добрия ресторант за суши в София!

Суши Лозенец – невероятна храна или нещо повече?

Суши в Лозенец – какво по-приятно от едно уникално фюжън преживяване близо до централната част на София? Свежа и приятна градска атмосфера, която в същото време Ви осигурява необходимото уединение и комфорт за перфектно суши в Лозенец.

Какво всъщност е суши?

Сушито, предлагано и приготвяно в Sasaguri sushi bar, Лозенец е фюжън ястие, чиято традиционна основа се базира на специално разнообразие от късо-зърнен ориз, който е леко оцетен и сервиран с подбрани риби и зеленчуци. Топингите и пълнежите могат да включват най-различно продуктово многообразие.

Суши Лозенец – храната, която ще Ви очарова с екзотичен, богат и невероятен вкус.

Суши Лозенец – най-добрите майстори на фантастичните рулца.

Суши Лозенец – удивителна атмосфера и приятна обстановка.

Суши Лозенец – здравословни ястия на най-добра цена.

Сложно ли е да си направим сами суши?

Въпреки, че за мнозина сушито може да изглежда не особено сложно ястие, то всъщност крие голямо разнообразие от възможности и похватите за неговото правилно приготвяне играят съществена роля в крайния резултат.

Най-хубавото, е че няма нужда да се ангажирате с предварително пазаруване на продукти, четене на рецепти и излишен труд в кухнята, който може и да не завърши успешно, особено когато нашето суши в Лозенец Ви очаква. 

Заповядайте и се насладете на приятното преживяване и страхотната храна, която ще Ви сервираме. Уверяваме Ви, че сушито в Лозенец със сигурност ще остане завинаги във Вашата топ класация за най-добри рулца!

За резервации: 0877786189

Суши Лозенец – специални моменти на специално място

Визията на нашите главни готвачи е да създадат превъзходно изживяване за суши в Лозенец, което да е запомнящо се, интимно, елегантно и общо взето – празник за всички човешки сетива. 

Това е и визията, която всички ние в Sasaguri sushi bar следваме по пътя на най-доброто суши преживяване в Лозенец и не само. 

Замисълът на интериора в заведението ни за суши в Лозенец е да Ви пренесем в друг свят, където времето и пространството са трансформиращо усъвършенствани и всеки настоящ момент е ценен.

Декорът и архитектурните елементи се отличават с деликатна артистичност и многообразието на използваните похвати. Всяка фина и естетическа черта е предназначена да предизвиква хармония и чувство за благополучие.

Приготвянето на суши в Лозенец е истински шедьовър, който е резултат от експертното му приготвяне от нашите шеф майстори. 

Нашето бижу за суши е в Лозенец се намира само на кратка разходка от центъра на София. Неговото разположение е предразполагащо да прекарате приятно своето време и да се насладите на съвършено изживяване. 

Но нашето суши в Лозенец не е популярно само заради ключовото си местоположение. Добре подбраното ни меню и обслужването са основен фокус за нас. Поради тази причина ние сме изключително щастливи, че нашите нови клиенти бързо се превръщат в постоянни. 

Суши Лозенец – когато обстановката и менюто наистина имат значение

Клонът на Sasaguri sushi bar – суши в Лозенец, София, се характеризира и с невероятна обстановка, която е притегателна сила за все повече софиянци и гости на града. Грандиозната монументалност и ясни, хармонични пропорции вътре в заведението създават истински топла и уютна атмосфера. Ресторантът е оборудван с удобно разположени маси, а столовете са достатъчно широки и комфортни за всеки вкус. Оригиналните декорации по стените е важен акцент в цялостната визия на бар суши в Лозенец.

Менюто за суши Лозенец е изключително богато и интересно. Предлага както класически варианти, така и по-модернистичен поглед на суши кухнята. Има по нещо за всеки, независимо от различните вкусове. Балансираните и подбрани миксове са истинска фантазия, която ще накара сетивата да се пренесат в друго измерение. В суши Лозенец сме селектирали възможно най-добрите сетове, за да можете максимално добре да се насладите на истинското усещане за вкусово съвършенство.

Ще се радваме да бъдем Ваши домакини когато искате просто да похапнете вкусно суши в Лозенец или когато искате поводът да се превърне в нещо наистина специално! За повече информация и резервации: 0877786189

Посетете ни и на място: София  Кв. Лозенец, ул. Вискяр Планина 15

Суши Лозенец – развитие на храната

Суши се е предлагало и по време на Втората световна война в Америка, а неговата популярност е доказателство за широката слава на ястието, което се повлияно положително от глобализацията и е стигнало до почти всички страни по света.

Въпреки произхода си, сушито в момента е обичана и популярна храна в цяла Америка и Европа. Именно това е предпоставката за неговото невероятно развитие и културно обогатяване, което е довело до така любимия ни днес вкус. 

Суши Лозенец представя прехода и симбиозата в различните стилове, което се е превърнало в абсолютно изкуството създаване на толкова красиви и вкусни шедьоври. 

Американското суши е съобразено с вкусовите предпочитания на голяма група от хора и е обогатено с някои допълнителни съставки, които му придават неподправено божествен вкус. 

Най-популярното суши в Лозенец са Филаделфия и Калифорния, които съчетават традиционното със съвременното. Добавките от краставици, авокадо, рулца от раци, скариди и др. правят храната разтапящо се вкусна. САЩ налагат и нова тенденция, при която няма водорасло, а оризът е навън.

Още с появата си на американския пазар, сушито бързо си печели много почитатели. От това именно произтича и разнообразието от нови видове навсякъде по света. Нашето суши в Лозенец не изостава в това отношение и освен класиката, залагаме и на по-нестандартни рулца, които бързо се превръщат в любимци на нашите клиенти.

По какво могат да се различават японското и американското суши ( Лозенец, ул. Вискяр Планина 15)

  1. Изборът на ориз 
  2. Ниво на сложност
  3. Техника на завиване (навън или навътре)
  4. Традицията и иноваторството
  5. Размерът (малък, голям или много голям)
  6. Формата
  7. Разнообразието от продуктови съставки
  8. Балансиране на вкусовите аромати 

Ползи от консумирането на суши 

Сушито в Лозенец е основно ястие, което се приготвя по стриктни стандарти от специален ориз, който се вари по специфичен начин. В рецептите си ние използваме подбрани продукти, които обогатяват и разнообразяват традиционното. 

Нашето суши в Лозенец е богат източник на антиоксиданти, омега 3, протеини, калций и мастни киселини. Ползите за здравето от неговата консумация включват: превенция на хипотиреоидизъм, укрепване на имунитета, здравословна загуба на тегло и др. 

Сушито в Лозенец е източник на протеини, спомага за забавянето на процеса на стареене и съдържа калций за силни кости и зъби. 

Сушито в Лозенец съдържа също желязо, което снабдява организма с необходимите хранителни вещества и предотвратява  атеросклерозата.

Суши Лозенец – заповядайте и се насладете на цялостното преживяване!

Нашият ресторант за суши в Лозенец специализира в тънкостите на приготвянето на рулцата, за да отговори и най-придирчивите вкусове. Изобилието в нашите порции е идеален вариант за споделяне в компания.

Вижте нашето меню за суши в Лозенец тук

За резервации: 0877786189Суши Лозенец – невероятна храна или нещо повече?
Сложно ли е да си направим сами суши?


Суши Лозенец – специални моменти на специално място


Суши Лозенец – когато обстановката и менюто наистина имат значение


Суши Лозенец – развитие на храната


По какво могат да се различават японското и американското суши ( Лозенец, ул. Вискяр Планина 15)


Ползи от консумирането на суши


Суши Лозенец – заповядайте и се насладете на цялостното преживяване!


bg